tisdag 31 januari 2017

Mimmi Mus -tårta


Grattis på 4-års dagen Alina!
Tårtan som är beräknad för 20 personer, är gjord på ljusa vaniljbottnar fyllda med jordgubbsmousse med bananbitar och chokladmousse. Dekorationerna är gjorda i sockermassa.
Det röda och vita, tycker jag, gör att tårtan blir så pigg och fräsch.
Hoppas att tårtan smakade och att du hade ett underbart 4-års kalas. Grattis ännu en gång!

Kramis// Nilla

fredag 27 januari 2017

BabyShower -tårta

Grattis till den blivande mamman <3
Tårtan som är beräknad för 15 personer, består av ljusa vaniljbottnar fyllda hallonmousse med färska hallon och vitchokladmousse med krossad vitchoklad.

Hoppas att tårtan smakade och att ni hade en underbar stund tillsammans. Grattis ännu en gång till den blivande mamman!

Kramis// Nilla

fredag 20 januari 2017

Tårta i vitt och ljusblått till nyårsbröllop

Grattis till de nygifta <3
Tårtan som är beräknad för 20 personer, består av ljusa vaniljbottnar  fyllda med limemousse med krossad vitchoklad. Dekorationerna är gjorda i flowerpaste. Tårtan sprayades med pärlemor för att få ett vackert skimmer. Igen en tårta som blivit en av favoriterna... <3
Hoppas tårtan smakade och att ni hade en alldeles magisk dag. Lycka till på er gemensamma vandring genom livet <3

Kramis// Nilla

tisdag 17 januari 2017

Doptårta i rosa nyanser med baby och svan 30.12.

En rosa tårta med baby och svan var vad som önskades till lilla Idahs första fest. Denhär tårtan blev, vågar jag påstå, en av mina favoriter bland doptårtorna :)

Grattis Idah Amy Henriksdotter!
Tårtan som är beräknad för 20 personer, består av vaniljbottnar fyllda med vitchokladmousse med passionsfrukt och jordgubbsmelba. Blomarrangemanget är gjort i flowerpaste och uppbyggt på floristtråd, medan de övriga dekorationerna är gjorda i sockermassa.
Hoppas att tårtan smakade och att ni hade en underbar fest! Grattis till hela familjen ännu en gång!

Kramis// Nilla

torsdag 12 januari 2017

Tårta till Socionom examen

Grattis till din examen!
Tårtan som är beräknad för 25 personer, består av mörka kakaobottnar fyllda med hallonmousse och chokladmousse med krossad choklad. Damen själv är gjord i sockermassa. Hennes favoritsyssla på fritiden är fiske, därav den metande damen :)
Hoppas tårtan smakade och super grattis ännu en gång!

Kramis// Nilla

måndag 9 januari 2017

Alvas Frozen -tårta

När Alva skulle fira sin 6-års dag så ville hon ha en tårta med Sven och Kristoff. Min första tanke vad "Hjälp!". Nu tänkte jag att det här med att göra renen och hans skötare blir ganska svårt så tänk om jag skulle kolla om jag får tag i figurerna. Det fick jag, så då skaffade jag dem allihopa och så har Alva något att leka med senare också. Smart va?! ;)

Grattis söta lilla stora Alva!
Tårtan som är beräknad för bara 10 personer, är gjord på ljusa vaniljbottnar fyllda med choklad-hallonmousse med färska hallon. Figurerna hittade jag i ett varuhus på deras leksaksavdelning.

Tack för ett trevligt kalas och Grattis Alva ännu en gång!

Kramis// Nilla

fredag 6 januari 2017

Blixten, Bärgaren och Francesco -tårta till Noa

Noas önskan var att få en tårta med Blixten McQueen, Bärgaren och Francesco på sin 4-års tårta. Ifjol var det Postman Pat som gällde.
Ett JätteStort Grattis Noa!

Tårtan som är beräknad för 25 personer, är gjord på en mörk kakaobotten fylld med vitchokladmousse med färska hallon och hallonmousse med krossad vitchoklad. Alla dekorationer är gjorda i sockermassa. Francesco som var en ny bekantskap för mej, var en aning utmanade att göra.
Hoppas att tårtan smakade och att du hade ett roligt kalas Noa. Grattis ännu en gång!

Kramis// Nilla